Wij maken uw interieur uniek en sfeervol

– interieuradvies – gordijnen – raambekleding –

vloeren – meubelstofferen – realisatie – 

Interieuradvies

Wij kunnen een passend interieuradvies voor u maken. Of het nu gaat om een plattegrond, 2D en/of 3D interieurontwerp of een 3D animatie.

Vloeren

Harde vloeren zoals pvc en laminaat zijn ideaal in onderhoud. Hiermee kan je toch de sfeer van een houten vloer creeëren. Denk hierbij aan een visgraat motief of hongaarse punt.

Tapijt is erg comfortabel en werkt goed voor de akoestiek, vooral ook op de trap. Het is erg geliefd in slaapkamers. Ook kunnen we er een mooi karpet van laten maken.

Vinyl is handig voor de natte ruimtes. Denk hierbij aan de wasruimte, keuken of voor de kinderkamer. Ook is het praktisch en sfeervol voor appartementen voor senioren.

Realisatie

Wij ontzorgen bij de coördinatie voor de uitvoering van uw project.  Denk hierbij aan planning, communicatie tussen verschillende specialisten zoals de schilder, parketeur en de stofferder, etc.

Kussens en meubelstoffering

Zit uw bank nog lekker, maar is de stof niet meer zo mooi? Of bent u er gewoon op uitgekeken? Wij hebben een hele mooie collectie meubelstoffen.

Kussens op maat voor de eethoek en tuinkussens waarbij u kan kiezen uit een brede stoffencollectie bijvoorbeeld doorgestikt, lederlook, velours en outdoorstoffen.

Oma’s fauteuil waar u aan gehecht bent kan een 2e leven ingeblazen worden. Met een hippe stof of juist traditioneel.

3-D meubelstof

Bedrijfsruimtes

Wij kunnen helpen met interieuradvies voor uw hotel en vakantiewoningen

Kantoren

Het bedrijfspand is uw visitekaartje. Met een passend advies kunnen we ervoor zorgen dat je bedrijf uitstraalt wat je doet.

Bij u thuis

We komen graag bij u thuis met onze materialen, zodat we een goed advies kunnen geven.

Een uniek interieur, van advies tot uitvoering .

Woonstudio

Monsterseweg 18
2291 PB  Wateringen

Bezoek op afspraak

Postadres

Wilgenstraat 17
2691 TX 's-Gravenzande

KvK nr.: 27258504 ,
BTW nr. NL001528215B59