Wij hebben passie voor sfeervolle interieurs en mooie stoffen

 Wij doen de meeste inkoop van mijn unieke collectie zelf in Italië

Alexandra Koene en Yvonne van Luyk vormen een goed team en delen de passie voor interieur. 

Yvonne van Luyk

Yvonne is opgegroeid met liefde voor stoffen en kleuren. Combineren van stijlen en materialen zit er al van jong af aan in. Op 14e jarige leeftijd bouwde mijn ouders een nieuwe woning. Mijn mening deed ertoe en ik mocht mee gordijnen uitzoeken voor de hele woning. Fantastisch vond ik dat! Ik heb bij Habitat de liefde voor het interieur ontdekt.

Terance Conran waardeerde ik enorm voor de natuurlijke materialen en stijlen. Later heb ik in meerdere woonwinkels ervaring opgedaan. Op mijn 40e kreeg ik de vraag van mijn broer voor vakantiepark Vlugtenburg. Al snel kwam er een groot project bij. Toen heb ik mij ingeschreven bij de KvK in 2003.

Een aantal jaren heb ik de woonwinkel Home Decorations geleid en inmiddels heb ik eigen woon-studio te Monster, waar wij werken op afspraak. Nu samen met Alexandra Koene. 

Alexandra Koene

Mijn naam is Alexandra Koene. Ik heb de opleiding interieuradviseur gevolgd op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam waar ik in 2012 mijn diploma heb gehaald. In datzelfde jaar heb ik Dizain House opgericht.

Mijn grote passies zijn interieur en reizen. Tijdens mijn reizen doe ik veel inspiratie op. Door een aantal jaar te hebben gewerkt als woonstylist bij een woninginrichter heb ik veel verstand van materialen zoals vloeren, wandafwerking en raambekleding.

Ik vind het een uitdaging om iedere klant van een passend advies te voorzien.

 

Hoe gaan we te werk

Eerst maar eens goed kennismaken met elkaar. U wilt graag weten wie wij zijn en wat wij te bieden hebben. Wij zijn benieuwd naar uw plannen en luisteren aandachtig naar uw wensen. Uw smaak en onze kennis van materialen en inzicht voor de mogelijkheden door onze ruime ervaring maken wij een advies dat bij u past en waarin u je herkent en thuis voelt.

Z

Advies en opmeten

u kunt in onze woonstudio een keuze maken uit onze collectie, wij komen bij u thuis langs voor advies en om te meten.

Z

Fabricage

De bestelling wordt voor u speciaal op maat gemaakt.  

Z

Montage

De nieuwe vloer of raambekleding wordt door professionele stoffeerders bij u thuis gemonteerd voor het beste resultaat.

Onze klanten aan het woord

 

Wij zijn blij met het interieuradvies, want wij weten wat we willen en Yvonne kon goed meegaan in onze kleurrijke smaak. Het is een mooi geheel geworden met het behang, raambekleding en de kleuren op de wand. 

Christie Alleblas

Yvonne weet precies wat ik mooi vindt. Ik kan blind op haar vertrouwen. De stoffen zijn van mooie kwaliteit en uniek. Haar bezoeken aan huis zijn voor mij heel prettig en voel mij goed begrepen.

C. Hylkema

Yvonne vertelde tijdens Woonbeurs-Westland dat zij een bijzondere collectie stoffen importeert uit Italie en dat je een stukje interieuradvies erbij krijgt als je gordijnen bij haar bestelt. De stoffen collectie is uniek. Haar interieuradvies heeft ons goed geholpen en wij genieten nog dagelijks van ons fijne interieur!

Gerrie van Andel

Inspiratie & advies

Onze passie voor wonen en interieur heeft ervoor gezorgd dat wij de eerste 4 jaar Woonbeurs-Westland tot een succes hebben gemaakt. Uiteraard zijn wij aanwezig tijdens de 5e editie 6 en 7 maart 2020! 

Wilt u niet wachten op de volgende editie? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs voor inspiratie en advies in onze stoffenstudio.

Unieke
collectie

jaar ervaring

Woonstudio

Vlotlaan 408a
2681 TV Monster

Bezoek op afspraak

Postadres

Wilgenstraat 17
2691 TX 's-Gravenzande

KvK nr.: 27258504

Contact

E-mail: info@yvonnevanluyk.nl
Mobiel: 06 – 4505 4820