Passie voor sfeervolle interieurs en mooie stoffen

 De meeste inkoop van mijn
unieke collectie doe ik zelf in Italië

Yvonne van Luyk heeft passie voor interieur, Italië en stoffen. 
Maar is dit werk echt gaan doen, omdat zij er zoveel plezier in heeft om de opdrachtgever te helpen bij het ontwerp van het interieurplan. Het vinden van de juiste stijl en kleuren, die echt bij u past. De trends doen er niet echt toe, het gaat om uw stijl, waar u blij van wordt! En daar kan zij u veel tijd en geld besparen. Want een goed advies is functioneel en mooi tegelijk. Na een goed gesprek is het voor Yvonne duidelijk welke stijl en kleuren bij u past. En gaat dan voor u, of met u op zoek naar de juiste materialen. En tijdens de uitvoering van het plan zie je het plan werkelijkheid worden. En leeft u verder in uw droomhuis!  

Yvonne van Luyk

Yvonne is opgegroeid met liefde voor stoffen en kleuren. Combineren van stijlen en materialen zit er al van jong af aan in.  Ik heb bij Habitat de liefde voor het interieur ontdekt.

Terance Conran waardeerde ik enorm voor de natuurlijke materialen en stijlen. Later heb ik in meerdere woonwinkels ervaring opgedaan. Op mijn 40e kreeg ik de vraag van mijn broer voor vakantiepark Vlugtenburg. Al snel kwam er een groot project bij. Toen heb ik mij ingeschreven bij de KvK in 2003.

Een aantal jaren heb ik de woonwinkel Home Decorations geleid.  Wij werken nu uitsluitend op afspraak bij u aan huis. Wel zo fijn!

Hoe gaan we te werk

Eerst maar eens goed kennismaken met elkaar. U wilt graag weten wie wij zijn en wat wij te bieden hebben. Wij zijn benieuwd naar uw plannen en luisteren aandachtig naar uw wensen. Uw smaak en onze kennis van materialen en inzicht voor de mogelijkheden door onze ruime ervaring maken wij een advies dat bij u past en waarin u zichzelf herkent en thuis voelt.

Z

Advies en opmeten

Wij komen graag bij u thuis langs voor advies en om in te meten.

Z

Fabricage

De bestelling wordt voor u speciaal op maat gemaakt.  

Z

Montage

De nieuwe raambekleding wordt door professionele stoffeerders bij u thuis gemonteerd voor het beste resultaat.

Onze klanten aan het woord

 

Wij zijn blij met het interieuradvies, want wij weten wat we willen en Yvonne kon goed meegaan in onze kleurrijke smaak. Het is een mooi geheel geworden met het behang, raambekleding en de kleuren op de wand.

Christie Alleblas

Yvonne weet precies wat ik mooi vindt. Ik kan blind op haar vertrouwen. De stoffen zijn van mooie kwaliteit en uniek. Haar bezoeken aan huis zijn voor mij heel prettig en voel mij goed begrepen.

C. Hylkema

Yvonne vertelde tijdens Woonbeurs-Westland dat zij een bijzondere collectie stoffen importeert uit Italie en dat je een stukje interieuradvies erbij krijgt als je gordijnen bij haar bestelt. De stoffen collectie is uniek. Haar interieuradvies heeft ons goed geholpen en wij genieten nog dagelijks van ons fijne interieur!

Gerrie van Andel

Inspiratie & advies

Onze passie voor wonen en interieur heeft ervoor gezorgd dat wij de eerste 4 jaar Woonbeurs-Westland tot een succes hebben gemaakt. Uiteraard zijn wij aanwezig tijdens de 5e editie 6 en 7 maart 2020! 

Wilt u niet wachten op de volgende editie? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs voor inspiratie en advies in onze stoffenstudio.

Unieke
collectie

jaar ervaring

Postadres

Wilgenstraat 17
2691 TX 's-Gravenzande

KvK nr.: 27258504 ,
BTW nr. NL001528215B59