Onze projecten

Een overzicht van een aantal verschillende projecten, die ook sterk verschillen van elkaar qua stijl.

Project ‘s-Gravenzande

Exclusieve gordijnen, vouwgordijnen.

Voor dit mooie project is gekozen voor een zware katoenen inbetween met een heel open geweven stof. Bovenaan een bies van een stof waarin 35% leder is verwerkt. Het heeft ook een iets glanzende lederlook. In de bies zijn zwarte zeilringen geslagen. De zwarte roede en de bies zorgen voor verbinding met de zwarte vouwgordijnen
De vouwgordijnen zijn zwart voor een pittig accent. De stof is echter heel transparant, zodat er toch optimaal licht binnen komt en er zicht blijft op de tuin met veranda.

high-end interieur

Project Noord Holland

Exclusieve gordijnen.

In deze villa zijn de muren wit en de ramen van plafond tot de vloer. De bewoners houden van rust en naturel. Maar om net wat meer warmte en karakter aan het interieur toe te voegen is er hier gekozen voor een zware inbetween. Die het licht mooi filteren. Er zit veel sructuur in de stof. Het antraciet zeilringenband met zwarte roeden zorgt voor versterking van de lijn van de off- black kozijnen. De stof houdt voldoende zon tegen en voor de privacy. Want je wilt je thuis geborgen voelen.

Ik kwam in contact met Muk van Lil. Zij vroeg mij om een mooi project. Zij is Interieur fotograaf en is veel gevraagd in de luxery magazines in binnen en buitenland.

Deze foto gemaakt door Muk van Lil. Wat resulteerde in een uitgebreide foto reportage van 7,5 pagina in Stijlvol WONEN in oktober 2021. 

Ik was er heel de dag bij tijdens de fotoshoot. Super blij met dit resultaat!

Inbetweens met wol en zeilringenband kleur antraciet

HAARLEM

Tijdens Woonbeurs-Westland in De Kiem ontmoette ik Renita. Zij viel helemaal voor de poeder roze en naturel sfeer in mijn stand. Na een jaar had zij verhuisplannen. En zag zij er tegenop om het gezellig te maken in een moderne woning. Zij verliet een sfeervolle jaren dertig woning.

Ik kwam een dag met kleur en stofstalen. Houten jaloezieen en aluminium jaloeziestalen. Ook voor het stofferen voor de fauteuil had ik een staal bij mij van deze unieke 3D stof. Je voelt de bobbels niet, want de stof en vulling zijn zacht. Aan het einde van mijn bezoek had zij een goed beeld bij hoe het worden zou. De hele woning hebben we de raambekleding en de kleuren op de muur bepaald. Een PVC keukenvloer. De ze inbetween is met wol gemengd. Hier ook weer het antraciet zeilringenband en de zwart roeden die voor een stoer geheel zorgt met de donkere kozijnen. Een heerlijke sfeer is er nu in de hele woning!

 

Project diverse

Inbetweens en overgordijnen
Vouwgordijnen top-down
Wij zijn vrij uniek in Nederland dit dit aanbied.
*Als het iets bijzonders mag zijn.
Hiermee creeëren we een mooie sfeer

De privacy en de lichtinval kan goed zelf bepaald worden, op ieder moment van de dag.

Wij werken met een uitgebreide collectie stoffen ook voor de vouwgordijnen.

Mooie inbetweens met wave plooi
Geplaatst aan zwarte railroede plat of rond. Voor een pittig accent.

Advies aan huis maakt dat wij direct kunnen bepalen hoe het lichtinval invloed heeft op de kleuren. Hoe het bij het hele interieur en de woning past.

Atelier
Ik heb mijn eigen atelier aan huis. Als het mogelijk is, maak ik de vouwgordijnen en gordijnen graag zelf.
Indien het te druk is werk ik fijn samen met een groter atelier.

 

Project: stoer en industrieel

Geleverd gordijnen met waveplooi.

De stof is bijzonder met een iets gemelerde patrol kleur. De structuur zorgt voor meer sfeer in de kamer.
De opdrachtgever heeft zelf het stoere interieur samengesteld. Waarna wij bijpassende gordijnen hebben geleverd, om het geheel compleet te maken.
De stof is transparant, maar dicht genoeg voor voldoende privacy. De zwarte matte railroede met waveplooi versterkt de stoere industriele stijl

Project Naaldwijk

Een prachtige villa.
Al raambekleding mogen leveren. 
Hierbij een foto van de tuinkamer.

De stof is een inbetween van Pepa Pastor.
De keuzes maken voor de stoffen ging razend snel. Het was de 2e keer dat ik voor haar de raambekleding mocht leveren.
Dus de juiste stoffen lagen per kamer vlot op tafel. En achteraf het klopt allemaal.
Het is prachtig geworden!

Postadres

Wilgenstraat 17
2691 TX 's-Gravenzande

KvK nr.: 27258504 ,
BTW nr. NL001528215B59