Onze projecten

Een overzicht van een aantal verschillende projecten, die ook sterk verschillen van elkaar qua stijl.

Project ‘s-Gravenzande

Exclusieve gordijnen, vouwgordijnen.

Voor dit mooie project is gekozen voor een zware katoenen inbetween met een heel open geweven stof. Bovenaan een bies van een stof waarin 35% leder is verwerkt. Het heeft ook een iets glanzende lederlook. In de bies zijn zwarte zeilringen geslagen. De zwarte roede en de bies zorgen voor verbinding met de zwarte vouwgordijnen
De vouwgordijnen zijn zwart voor een pittig accent. De stof is echter heel transparant, zodat er toch optimaal licht binnen komt en er zicht blijft op de tuin met veranda.

Project Barendrecht

 

Gordijnen en vouwgordijnen.

In deze woning van een jong gezin is gekozen voor een dunne linnen stof, zodat er veel licht naar binnen komt en er zicht is op de tuin. Onderaan de gele bies van stoer corderoy komt het geel terug uit het vloerkleed. Het rolgordijn ook van de dunnen linnen stof is speels opgerold op een houten ronde stok.  

 

Project: stoer en industrieel

Geleverd gordijnen met waveplooi.

De stof is bijzonder met een iets gemelerde patrol kleur. De structuur zorgt voor meer sfeer in de kamer.
De opdrachtgever heeft zelf het stoere interieur samengesteld. Waarna wij bijpassende gordijnen hebben geleverd, om het geheel compleet te maken.
De stof is transparant, maar dicht genoeg voor voldoende privacy. De zwarte matte railroede met waveplooi versterkt de stoere industriele stijl

Project Brasschaat, België

Interieuradvies, gordijnen, vouwgordijnen.

De oude villa is totaal gestript om in de authentieke stijl te behouden van en de jaren 30 woning is er gekozen voor een landelijke stijl met wat romantische accenten, zoals de houten roeden en de gestikte plooien. De zware gordijnstoffen zorgen voor meer isolatie in de winter. Dit comfort word enorm gewaardeerd. De leemkleurige gordijnen hebben een jaquard geweven bloem dessin en vallen heel soepel royaal op de grond.

Woonstudio

Monsterseweg 18
2291 PB  Wateringen

Bezoek op afspraak

Postadres

Wilgenstraat 17
2691 TX 's-Gravenzande

KvK nr.: 27258504 ,
BTW nr. NL001528215B59