Gordijnen

Yvonne van Luyk is al jaren hét adres in het Westland als u op zoek bent naar bijzondere gordijnen met exclusieve stoffen. Ook leveren wij in heel Nederland en over de grens.
Voor uw woning in het buitenland kunt u ook een beroep doen op ons.

Sfeer

Gordijnen bepalen de sfeer in huis. De stof met een structuur erin maken dat het warmer wordt. Als de stof glad en strak is, wordt het hele interieur daardoor ook strakker. Er is veel mogelijk op het gebied van plooien! Waveplooi, zeilringen in de stof, zeilringen band. Of de gestikte plooien enkel of dubbel.  Dan het systeem bepalen van roede, rails, of railroede. De kleur van de roede, wil u die contrasterend, of in de zelfde kleur als dat de stof is.

Plooien

Hiernaast ziet u een voorbeeld van de waveplooi. Deze plooi valt hetzelfde als zeilringen, en heeft een strakke en eigentijdse uitstraling.

 

Ophang systemen

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van designrails. Deze zijn er in verschillende vormen, kleuren en materialen. In de studio kunnen we verschillende voorbeelden laten zien.

Wil jij ook een exclusief en sfeervol interieur?

Stof tot nadenken dus bij het bepalen van uw gordijnen. Wij helpen graag, om de juiste keuze te maken bij jullie Interieur.

www.yvonnevanluyk.nl al 20 jaar specialist in raambekleding en unieke gordijn stoffen collectie voor Nederland. 
Bel voor een afspraak. Wij willen u graag ontmoeten!

06-4505 4820

 

Postadres

Wilgenstraat 17
2691 TX 's-Gravenzande

KvK nr.: 27258504 ,
BTW nr. NL001528215B59