Nieuws

Yvonne van Luyk - Home Sweet Home

Onlangs verhuisd naar: Monsterseweg 18, 2291 PB Wateringen. Wij werken op afspraak. Zodat wij tijd en aandacht hebben voor u.
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
De heren met de vrachtwagen vol drijfhout uit het Comomeer!
.
Voor de veiligheid van de schepen moeten deze grote takken uit de haven gehaald worden. En je zal mij wel voor gek verklaren. Maar hart gaat sneller kloppen bij het zien van al dat drijfhout😂😍. Ja ik wordt blij van dit dode hout. De creatieve geest gaat uit de fles. Dus ik kijken in de vracht welke ik mooi vind. Nou ik kreeg hem meteen mee. Liep ik daar 1 km over de boulevard met dit grote stuk hout. Ik had een lol. Ik kom zoveel mensen tegen, die een blik in de ogen hebben, van kijk die nou! Wat moet je ermee? Dat weet ik ook nog niet. Misschien wel buiten voor mijn studio met planten erbij. Hij was best zwaar. En lig nu in mijn auto, om morgen met mij naar huis te gaan.
.
#reisverhalen #italie #comomeer
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Lemaitre DeMeestere. Vooral linnen. Een prachtig merk dat bewust met het de ecologie rekening houdt. Zelf weeft, verft. En binnen kort ook de garens zelf gaan maken waarmee geweven wordt. Om linnen te produceren wordt minder energie gebruikt als vele andere stoffen, zoals synthetisch en katoen. Ook verwerken zij hennep in sommige stoffen. Er is vanuit de hele wereld nu 2 x zoveel vraag naar deze natuurlijke stoffen, doordat er steeds bewuster gekozen wordt voor ecologische verantwoorde stoffen.
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Mijn passie voor Italië en stoffen valt goed samen in mijn werk. De stoffen collectie mag ik wel uniek noemen in Nederland. Veel Italiaanse stoffen. Zij snappen wat mooi en verfijnd is. De kwaliteit is top! De charme van de Italianen zie je terug in de stoffen. Mijn expertise is het leveren van raambekleding en stoffering van meubelen.
Door mijn inkoop van de collectie te doen in Italië langs het Como meer kom ik in contact met bijzondere stoffen huizen. In deze video een greep uit mijn collectie. Ik heb ruim 700 stalen. Dus teveel om hier te laten zien. Maak een afspraak om meer te zien. En ons te verdiepen in uw interieurplan. Welkom. M. 0645054820
www.yvonnevanluyk.nl/contact WELKOM!
https://youtu.be/KFH_vBMt7BI
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Mijn passie voor Italië en stoffen valt goed samen in mijn werk. De stoffen collectie mag ik wel uniek noemen in Nederland. Veel Italiaanse stoffen. Zij snap...
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Even snel besteld in de haast van verhuizen!

Terug van vakantie in Spanje. Zij hebben daar een winkel voor gordijnen bezocht. Verliefd geworden op deze stof uit de collectie van Pepa Pastor. Via via bij mij terecht gekomen. Want ik heb een mooie collectie van Pepa Pastor als staal in mijn Woon-Studio. En bestellen in Spanje zagen zij niet zitten.
Deze mooie inbetween gaat alle witte vitrage vervangen in huis. Die was in alle haast gekocht in de tijd van verhuizen. Nog maar kort terug. Nu toch spijt. Toch zonde van de investering. Neem je tijd. Vraag advies en geniet vele jaren van de juiste keuze voor gordijnen. Ze bepalen voor een groot deel de sfeer in huis.
.
#gordijnen #inbetweens #waveplooi #interieuradvies #alshetietsbijzondersmagzijn #pepapastor
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Trots als een pauw🦚
.
Een pauw kwam op mijn weg, letterlijk! Het werd een thema in mijn hoofd. De nieuwe Woon-studio in Wateringen gingen we inrichten. Ik wilde heel graag pauwen veren in de vaas. Ze staan ergens voor, stijlvol, trots als een pauw.
Zo kwamen de foto's van Wilma voorbij op socialmedia. Ik vond ze meteen zo geweldig! Vooral deze! Ik heb mijn gevoel laten bepalen. En ben er in mee gegaan. Donkere kleuren erbij staan chic, en is een trend, maar vind ik te zwaar voor mijn kamer op de noord zijde van mijn woning. Deze groene kleur maakt het vrolijk en licht. En de pauw komt mooi tot zijn recht. Het blauw van de pauw knalt er lekker uit. Prachtig vind ik het zo.

Als ik adviseer bij het inrichten voor een ander zijn interieur, dan probeer ik met elkaar ook erachter te komen, waar wordt jij blij van? Luister liever naar jouw gevoel als naar de trends van dit moment. De trends zijn vergankelijk. Maar jouw smaak veranderd niet zo snel.
Het gaat om jouw / jullie interieur, dus het gaat om jullie smaak, die van mij is niet belangrijk. Ik kan passend materialen laten zien zodat jullie een mooi geheel krijgen in het interieur. Waar je je zelf in herkent. En je het heerlijk vindt om zijn!

Foto pauw Wilma Roolvink-Vries
#storytelling #trots #pauw
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
Yvonne van Luyk - Home Sweet Home
In de vroege ochtend reed ik over een vaak drukke doorgaande weg. Maar nu was ik alleen, of toch niet! Er was ineens op de weg een pauw voor mijn auto aan het oversteken. Hij had geen haast en ik nam de tijd om van dit bijzondere moment te genieten! Wat was de boodschap van deze prachtige blauwe pauw? Ik belde mijn nicht op. Zij vertelde mij dat ik meer trots mag zijn op mij zelf en dit ook mag uitdragen. De foto van deze prachtige pauw is gemaakt door Wilma Roelvink-vries. Ik had er meteen een beeld bij. Ik wil deze op mijn muur boven mijn bed. De pauw zal mij iedere dag herinneren dat ik trots mag zijn! 🙏❤️🦚.
.
#pauw #interieuradvies #fotobehang #groen #persoonlijkegroei #zelfliefde

Woonstudio

Monsterseweg 18
2291 PB  Wateringen

Bezoek op afspraak

Postadres

Wilgenstraat 17
2691 TX 's-Gravenzande

KvK nr.: 27258504 ,
BTW nr. NL001528215B59